Alla inlägg under augusti 2011

Av Ingela - 9 augusti 2011 18:15

Hejsan på er =)

 

Hejsan på dig kära Tisdag ;) idag har det gått bra att jobba var klar tom före arbetspasset var slut *ler* och det händer inte så ofta ;)

klockan var kvart över fyra när jag var hemma :) gjorde mat och sedan for vi och handlade och sedan började jag att dammsuga och nu ska jag snart fortsätta med lite skurning utav golven :)) känns som om att jag har hunnit med hur mycket som helst sedan jag kom hem ... jag har haft endast haft heltid idag *ler*;))


Pratar du bakom MIN rygg, betyder det att jag är längre bort än du ...
Kommenterar du MITT liv, betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt ...
Har du tid att leta efter MINA misstag, betyder det att du är avundsjuk ...
Fortsätt med det ... så lever JAG livet under tiden! :) :) :)


Jag känner att jag är på ett strålande humör idag :) vilken härlig tid vi haft och har :))


Nu hinner jag inte skriva längre fick goo besök Kramar och ha en fortsatt trevlig kväll :))


Kramar Ingela



Av Ingela - 8 augusti 2011 18:56

Hejsan på er =)

 

Idag är det Måndag och det är regn och rusk ute :( fast det behövdes det var så torrt ute ... men vi får hålla tummarna på att det goa vädret vill komma tillbaka :)

Idag har jag ett långpass på arbetsfronten :)) och det går hur bra som helst i och med att det är grått och trist ute ...


Helgen som gått har varit bra och rolig :)) har varit på bröloppsmiddag och vad fint och bra det var :) var med lillgumman på stan på lördag under dagen och det var väldigt mycket folk kan jag lova *ler* vars man än skulle så var det kö ... *ler* har myst med våra goa vänner och fixat med bettan (bilen) så nu är hon fin :)) lite smågrejer kvar att göra på henne ;) så kommer hon nog att fixa sig igenom besiktningen tror jag ;) men man vet ju aldrig ... så det var en väldigt bra och trevlig helg :))


Nu ska man snart sluta jobbet så jag ska avrunda med att säga ha en fortsatt trevlig kväll och ta hand om varandra :)


Kramar Ingela



Av Ingela - 5 augusti 2011 21:53

Tjenixen på er =)

 

Idag är det Fredag och man har jobbat hela dagen lång :)) när man kommer hem efter jobbet så möts man av att det är dammsugat och skurat och middagen är färdig hur bra kan man ha det :)) Säger bara Jag älskar er ni är mitt allt ♥ ♥ ♥


Nu har vi fixat till Bettan :))  så nu är hon en superduper Betta ♥ Så snart kan hon rulla efter vägarna igen  :)) Polerad och superfin :)) Tack min älskade vän för din hjälp det var hur snällt som helst kan jag lova ♥♥♥ Snart glänser din lilla skorv och det blir hur bra som helst *ler* men vi tar det inte idag en annan dag blir det ;))



Kram på er och ha det helt underbart  :))


P.S Jag säger bara en sak och det är att jag tycker det är skamligt av dig.

Duuuuu "taaaaa det i sanningsenlig form nästa gång"  ... skärp till dig och fundera på hur du beter dig ... och duuuu ... jag vet att du sitter och läser min bloggsida ... för att du vill veta vad jag pysslar med hela tiden ... och helst skulle du vilja ha en kamra instalerat på väggen hos oss så du kunde ha full kontroll ...men du ta och fixa ett eget liv och lev inte på andra ....................................... jag säger bara en sak och det är: att snart berättar jag för alla ............... hur du är och hur du funkar kan jag bara tala om för dig .................... att du bara kan fortsätta att hålla på som du gör, du är så jävla genomskinlig så det är ta mig faaaan inte klokt ... oj vad du kommer att må dåligt när jag börjar berätta saker och ting ... då kommer du att känna dig jävligt ensam kan jag lova ..................................................
........................................ så mycket som du ljuger och skarvar saker och ting  ... D.S


Sov så gott gott folk :)


Kram Ingela

Presentation


Styrka kommer inte från att vinna.
Din kamp utvecklar din styrka.
När du går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp,
det är styrka. ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards