Alla inlägg under maj 2011

Av Ingela - 16 maj 2011 18:25

Hejsan på er :)

 

Idag har det varit full rulle varit och jobbat kl 07,00 och sedan hem och gjort webutbildningar och sedan på andra jobbet och jobba så jag har tryckt in mycket i hjärnhalvan idag ;) lär väll slockna ikväll när jag kommer hem *ler* men kul är det :))


Helgen har varit mycket bra och mycket trevlig, det har varit hockey i helgen och som synd var att grabbarna orkade inte ta Vm guldet denna gång :( så vi får väl sikta in oss på det nästa gång ;) och det gick ju bra för Sverige i eurovisionen hamnade på en tredje plats och det var inte fy skam de, även om jag inte riktigt är kompis med låten *ler*


Ja det har varit mycket som hänt och skett men har inte tid att skriva om det just nu ... jag måste avrunda så ha det så bra och ha en trevlig fortsatt kväll :))

Kram på er


Kram Ingela

Av Ingela - 12 maj 2011 08:30

Hejsan på er!    

 

Vädret ser ut så här idag :))  soligt :))

Hoppas att det fortsätter under dagen också :)

Igår gick det ju bra för våra tre kronor :) sånt gillar vi :)) Hoppas att det går bra i fortsättningen för dom :))  

Nu får man väl hålla tummarna på Erik Saade i kväll så att han åtminstone tar sig vidare till stora eurovisionenfinalen  ;) och kan representera Sverige där på ett bra sätt *ler* Jajja man får hålla tummarna :))


Nu ska jag leta upp sovsäck och luftmadrass m.m lillgumman ska ju med fritids sova över på skolan ikväll och det tycker hon ska bli jätte kul :)) Dom blir väl ca: 30st barn som ska sova över :)) Så det blir livat på skolan ikväll *asg*


Nu avrundar jag med skrivandet så ha det så bra och kramisar på er :))


Kramar Ingela

Av Ingela - 11 maj 2011 11:00

Hejsan svejsan på er!

 

Idag känner jag mig jätte glad för Pontus skull :)) Han fixade körkortet igår :)) kommer själv ihåg när man tog sitt körkort vilken lycka man kände och man kände sig enormt fri och vuxen *ler* Önskar han all lycka med sin bil och att han är försiktig ute i trafiken :))     


I morse när jag vaknade kände jag mig oerhört trött   ville bara sova *ler* men så är det ju ibland ;) men nu när man vaknat till så känner man hur energin flödar *ler* jag cyklade till jobbet och det var hur skönt som helst, då blev man ju ännu piggare ;)) så vars ska denna energin sluta det blir ju överflöd av den *asg*     


Vakna upp på morgonen och tacka att ni får en dag till att leva livet   tänk inte på det förflutna utan lev här och nu, förändra er ni som sitter och fundera vad andra gör och inte gör, lev erat liv och inte andras jag tror ni har nog med att hålla reda på er själva och erat liv och ni som håller på med att sprida rykten och skvallra jag tror inte era föräldrar lärde er att sitta och prata en massa skit bakom ryggen på folk, men jag måste få säga att det är den typiska svenska avundsjukan som gör att vissa människor kan inte se när det går bra för vissa eller att vissa mår oerhört bra av att bara finnas till ... nä då finns det vissa som måste trycka ner andra och prata skit om dom för att må bra själv :(  Jajja jag har skrivit en hel del om sånt så det är bara läsa det jag skrivit tidigare så får ni veta vad jag tycker ... ;) .................


Nu ska jag ta och avrunda mitt skrivande, men jag återkommer kanske redan ikväll :) det vet man aldrig ;))


Kramar Ingela


 

Av Ingela - 10 maj 2011 08:04

Hejsan svejsan på er!

 

Idag så vaknade jag utav småfåglarna satt utanför fönstret och kvittrade på, då tänkte jag vilken härlig morgon :)) , hoppades att solen skulle vara vaken också :)) men det var den inte, men den kanske vaknar senare under dagen :))    

Idag är det full rulle på jobbet och dagen kommer att springa förbi det känner jag på mig :))  Vad händer mer idag, jo jag ska klippa gubbens hår och sedan ska jag fixa och dona lite här hemma :)) 

Imorgon ska jag följa med lillgumman till skolan och vara där en stund tänkte jag, det är alltid kul att vara och kika vad dom håller på med :)  


                                  

                                       


Buster myspyser *ler* han brukar alltid ligga så här och vädra magen :)) visst ser det skönt ut *ler* ;)



                                        

              Tankar och funderingar ...


Livet är kort!
Därför..... Bryt mot reglerna, förlåt snabbt, pussa långsamt, älska länge, skratta mycket och ångra aldrig något som fick dig att känna dig levande :-)
Livet är kanske inte alltid den bästa festen....men medan vi är här kan vi lika gärna dansa ♥


Kramar Ingela




                               

Av Ingela - 9 maj 2011 18:02

Tjaba tjena hallå!


Nu sitter man på jobbet och filurar lite ;)

När jag cyklade hit till jobbet så tänkte jag på en sak och det är ju ... varför har man alltid motvind dit man ska, haha ialla fall jag ... nu blåser det ju inte kallt men när det kommer ett ton med sand flygande kors och tvärs så känner man att man blir lite irro och framför allt man ser ju för bubblan inget ;)) Jajja jag får hoppas att vinden inte svänger när man ska hem i alla fall ;) då kanske man får lite medvind *asg*


Tiden läker alla sår - men vissa sår läker aldrig, dom sitter för djupt.

 

Ha en fortsatt bra kväll


Kramar Ingela

Av Ingela - 9 maj 2011 08:57

Hejsan på er!


Solen skiner och fåglarna kvittrar ute =) Det är riktigt skönt ute =))   

Idag så ska jag bara slöa fram till jag far på jobbet  tror jag ;) visst låter det skönt =)   

Idag känner jag att det är så härligt så där så det spritter i benen på en =))

Så jag tror att jag ska ta ett korsord och sätta mig i en solstol på alltanen.  


  

Njut av varje dag som vi har här och nu =) man vet aldrig när det tar slut


Helgen har dragit förbi och en ny vecka är på intågande =) med nya utmaningar och händelser :)) Det skall bli intressant att se vad den har och erbjuda :)

Jag känner på mig att det blir en bra och härlig vecka :))


Vissa människor "Vänder kappan efter vinden" det är oerhört tragiskt att se, och sedan har dom mage till att säga att dom är "ärliga"     

... Vad säger man ... Trist att man inte kan visa det man själv tycker och tänker ... Tragiskt Tragiskt :( är det ända man kan säga om det ...  (Ja det hela är ett stort skämt)        


Nu ska jag avrunda men tänk så här *ler* ;)

Det är Måndag och man känner hur energin bara flödar i hela kroppen, en underbar känsla :)) Glädjen är stor denna underbara Måndag :)) Kram till er och hoppas att ni får en bra dag ♥♥♥ =))


Kramar Ingela

Av Ingela - 8 maj 2011 06:05

Godmorgon världen =)

 

 

:) Klockan är tidigt på Söndagmorgon vaknade 05,30 och kunde inte somna om 

:( Jajja så går det när man går och lägger sig tidigt på kvällen :))


Igår så blev det en mycket bra dag med mycke gjort :))

Gjort saft, Bakade, Marinerat kött och gjorde färdigt för grillning, Badade hunden, Dammsugit, städat, handlat, m.m hann massor till :)) Jag gick och la mig tidigt också och det får jag skylla mig själv för nu på morgonen så vaknade man 05,30 hihi, jajja då har man en lång dag som man hinner göra en massa på :)) inget ont som för gott med sig *ler*


                                


Vädret ute verkar som att det blir en kanondag med mycket sol och kan nästan bli rätt varmt också :)) Skönt när det börjar bli lite varmt ute :))



                                           



Nu ska jag gå och göra mig en god frukostfrulle =)) och sätta mig ner och känna bara lugnet och höra när fåglarna kvittrar ute då känner man att livet är härligt =) vilken harmoni det ligger i luften så här tidigt ute på morgonen, tyst och stilla bara fåglarnas kvitter =))



                               


Familjen är det bästa du har, Jouröppet dygnet runt året runt =)    

 Hur kan vissa människor gå bakom ryggen på sin familj ... när det är det bästa som man har ... det har jag svårt att förstå ...


Nu skall jag avnjuta min frukost =) Så nu avrundar jag mitt skrivande för en stund =) Ha en strålande morgon och en likaså dag =)


Kramar Ingela



                                              



                                         

                                             

Av Ingela - 7 maj 2011 12:32

Hejsan svejsan på er!

 

Idag är det Lördag och det känns som att det blir en underbar dag med mycket att göra ;)) och nu har våran lilla sol börjat titta fram :)) så nu börjar det bli lite varmare ute när den tittade fram ...


                            


Idag blir det att plocka lite och fara och göra lite ärenden som man glömt bort att handla ... och sedan kanske man skulle ha bakat kanske lite *ler*

Jag måste berätta har kokat åkebärssaft och den blev jättesmarrig den fick mvg :))                         

                                     

                                        


Ta vara på livet med din familj och nära och kära, livet är för kort att slarvas bort ... ena dagen är alla i din närhet nära dig, nästa dag kanske du bara har kvar minnet av dom ... så passa på att ta hand om varandra medans ni kan, för vi lever inte för alltid  


                                       


                                              Kramar Ingela



                                          



                                        

Presentation


Styrka kommer inte från att vinna.
Din kamp utvecklar din styrka.
När du går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp,
det är styrka. ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards