Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Ingela - 29 maj 2011 13:18

Hejsan på er !

 

Jag vill säga Grattis till alla mammor på morsdag ♥♥♥ =)

Själv har jag fått frukost och presenter av min älskade familj :) Tack för att ni finns mina söta änglar  

Helgen är snart slut :( det går så fort helgerna och denna helg när man är ledig så har vädret inte varit det bästa men man har fått mysa med familjen och mina kära vänner   det bästa som finns =)

Igår for jag och solade    det var många år sedan jag var och solade och det var såååå skönt måste jag få säga så det ger vi tummen upp för =))  man fick vila en liten stund i solen och höra ljuv musik i öronen *ler* sånt gillar jag =)

sedan var vi och handlade och sedan tog vi det lugnt och såg på film med våra kära vänner =) myspys Lördag blev det =)

Idag så ska jag snart hugga i och börja röjja lite dvs dansa med dammsugaren och dansa med skurmoppen ;) det låter ju jätttte kul tycker jag *ler* ;)


I veckan är det full fart framåt det blir mycket jobb dessa två veckor också :) tills om 2veckor man är ledig en helg igen ;) jag jobbade ju 2veckor i sträck senast och kan säga att många timmar blev det och jag var mer död än levande i fredags men det är bara att kämpa på och inte känna efter så mycket *ler* så blir det nog bra det här =))


Tankar och funderingar ...

 

Jag har verkligen lärt mig vem man kan lita på och inte lita på och det är så bra att man har fått upp ögonen ... bättre sent än aldrig ;) men jag kan säga att jag har alltid haft mina aningar ... men jag har fått det bevisat för mig och det känns otroligt skönt måste jag få säga ... Jag är otroligt sårad men jag reder mig alltid förr eller senare ... ;) det är värre med dessa människor att dom kommer att såra andra och det är det som är så tragiskt :( ........ men så är det ju med vissa människor dom vågar att sitta och prata om vissa människor när inte dessa människor är med eller kan försvara sig på något sätt, men det tragiska är att dom vågar ta mig fn inte berätta om det för människorna det gäller ... och det är det som är så jä...la tragiskt ...... Men sanningen kommer ju alltid fram förr eller senare eller hur?................... och det säger mer om er vad ni är för människor ...

Jag kan sitta och berätta hur mycket som helst kan jag lova, tror nästan att jag ska skriva en bok ;)

Jag sitter och skriver detta för att jag känner att jag vill skriva om vissa tankar och funderingar jag har och ni som har problem med att läsa detta säger jag bara INGEN har tvingat er och läsa ... ;)  


Nu avrundar jag mitt skrivande en stund med denna underbara låt  

 

Kramar Ingela   

Presentation


Styrka kommer inte från att vinna.
Din kamp utvecklar din styrka.
När du går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp,
det är styrka. ♥

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards